Till Eurovision

Fullsatt möte med Polisen om demonstrationerna 9 och 11 maj

Inte en stol var ledig när ett sjuttiotal erfarna funktionärer från senaste halvårets Palestina-demonstrationer i Malmö träffade dialogpolisen den 29 april. Dialogpoliserna Daniel och Magnus uttryckte tacksamhet och stolthet över det nära och väl fungerande samarbetet mellan polisen och Malmös Palestina-demonstrationer, medan demonstrationsvakterna luftade sin oro för provokationer riktade mot demonstrationen. Mötet var en del av de rigorösa förberedelserna för de stora demonstrationerna den 9 och 11 maj mot Israels deltagande i Eurovision. 

Se här för gemensamma förhållningssätt under demonstrationerna Uteslut Israel från Eurovision torsdag 9 maj och lördag 11 maj. 
Se här för information om plats och tid för demonstrationen och demonstrationsvägen för demonstrationerna Uteslut Israel från Eurovision torsdag 9 maj och lördag 11 maj.

Kampanjen Stoppa Israel - För fred och ett fritt Palestina utgår från Malmö. Vi kommer att genomföra demonstrationer mot att Israel tillåts delta i eurovision.

Stöd Stoppa Israel – För fred och ett fritt Palestina