Till Eurovision

Lördag 11 maj: FalastinVision – Internationell musiktävling utan folkmord!

Efter demonstrationen lördagen den 11 maj tittar vi på finalen i FalastinVisionThe genocide free song contest! Det folkmordsfria alternativet för alla oss som tar avstånd till Eurovision Song Contest. För alla oss som vill visa vårt stöd till Palestina och Gaza, som genomlider ett brutalt folkmord. 

Finalen i FalastinVision är samtidigt som Eurovision Song Contest den 11 maj 2024. Vi kommer både att kunna streama finalen digitalt eller delta som publik live på Plan B i Malmö. Följ @FalastinVision på sociala medier för alla uppdateringar om eventet!

Det blir ett fullspäckat event med specialinbjudna gäster, livemusik och överraskningar. En hyllning till kulturens positiva kraft – med Palestina i centrum. 

FalastinVision är ett unikt koncept med en musiktävling som erbjuder en plattform för världens alla artister som vill stötta mänskliga rättigheter och Palestina med sin musikoch samtidigt lyfta fram och fira den rika Palestinska kulturen. Tävlingen är öppen för alla som kan stå bakom FalastinVisions budskap och vi välkomnar artister från hela världen att skicka in sina bidrag! 

Länk till anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaO7VS1D-t7DJAVjp56OioLMCmTE90GP9f6fG3mJAD4RxjaA/viewform 

För mer info:
Www.falastinvision.com
@falastinvision

Kontakt:
Falastinvision@gmail.com
0722883213

Kampanjen Stoppa Israel - För fred och ett fritt Palestina utgår från Malmö. Vi kommer att genomföra demonstrationer mot att Israel tillåts delta i eurovision.

Stöd Stoppa Israel – För fred och ett fritt Palestina