Till Eurovision

Torsdag 9 maj: Kulturscen – För fred och ett fritt Palestina

Slottsparken, Malmö

Efter demonstrationen torsdag den 9 maj mot Israels deltagande i Eurovision kommer vi att ha en egen scen med kultur: Musik, sång och dans – för fred och ett fritt Palestina!

Den 9 maj har kampanjen Stoppa Israel en scen med musik, sång och dans vid slutet av demonstrationen i Slottsparken (nära Malmö stadsbibliotek). Artister som kommer att uppträda är bland andra Kofia, General Knas, Mikael Wiehe, Ramy Essam, Nynningen, Daniel Lemma, Zein Abudaqqa, Imad Al Tamimi & Seba Alhaj och Wajiha! Journalisten Wael Dahdouh kommer också att delta via livestream. Allt som händer på scenen kommer också att livestreamas. I flera olika länder kommer det att vara event där människor tittar på sändningen! 

Alla artister och program kommer snart att uppdateras här på hemsidan och i våra sociala medier.

Mer information kommer snart om den 11 maj.

Det kommer även att vara kulturarrangemang och barnaktiviteter vid Ship to Gazas båt den 8e maj med Nynningen, Stefan Sundström, General Knas och Mikael Wiehe. Vi återkommer med program!

Kampanjen Stoppa Israel - För fred och ett fritt Palestina utgår från Malmö. Vi kommer att genomföra demonstrationer mot att Israel tillåts delta i eurovision.

Stöd Stoppa Israel – För fred och ett fritt Palestina